Bedrijfsprofiel

Fijn dat u onze pagina bekijkt en zo kennis maakt met ons veelzijdige autobedrijf! Onze overzichtelijke showroom bevind zich op de Seerob 7B te Stiens. Ook onze  werkplaats is hier gevestigd. Ons bedrijf valt op door "het torentje" in de showroom

Wij doen voornamelijk in- en verkoop van personenauto's en lichte bedrijfsauto's. De meeste auto's zijn voorzien van complete onderhoudshistorie, reservesleutel en boekjes.

Alle auto's worden afgeleverd inclusief recente APK of nieuwe APK( indien nodig!)

Omdat wij meegaan met de tijd, en onze occasions tegen een scherpe prijs aan te kunnen bieden, hebben wij er voor gekozen om de oudere auto's en auto's met wat hogere kilometerstanden tegen meeneemprijzen te adverteren,uiteraard wel zoals hierboven genoemd met recent of nieuwe apk, tenzij anders vermeld.Op jonge occasions geven we natuurlijk altijd garantie.

Verder beschikken we over een moderne werkplaats waar u terecht kunt voor schadeherstel, spuitwerk, apk, banden, uitlaten. Schadeafhandeling met de verzekeraar behoort ook tot ons werk. Ook voor autotransport bent u bij ons aan het juiste adres, voor al deze werkzaamheden kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via ons contactformulier.

Hoe vindt u ons bedrijf? Als u op onderstaand adres klikt, kunt u gelijk uw vertrekadres invoeren..

Seerob 7 B  9051 VA  Stiens